Pagina 1 van 1

Strava App vraag

Geplaatst: ma 22 april 2013 15:38
door Erik-3579
Ik heb de app strava cycling gedownload, en nu wil ik record a ride doen.
De tijd begint te lopen, maar de distance en AVG speed blijven op 0 staat? Location... staat er ook, dus net alsof hij geen signaal heeft, terwijl hij wel signaal heeft met bijvoorbeeld Google Maps.
Wat kan ik nu doen om dit probleem op te lossen?

Erik

Re: Strava

Geplaatst: ma 22 april 2013 18:08
door Zeeuw
Ga fietsen...dan gaan de distance en AVG speed ook lopen :lol:

Re: Strava App vraag

Geplaatst: ma 22 april 2013 20:13
door Erik-3579
Dat heb ik allang geprobeerd ;-)

Re: Strava App vraag

Geplaatst: ma 22 april 2013 20:39
door MrAnMo
Is het een Iphone? Zo ja heb je in onder privacy - locatievoorziengen Strava toegang tot je gps gegeven? Strava moet daar met het schuifje aan staan.

Re: Strava App vraag

Geplaatst: di 23 april 2013 06:59
door Deasha
Vermoed ibderdaad dat het probleem het hierboven aangegeven pubtje betreft!
Toevallig het weekend zelf ook gehad! (Ben nieuw ja ;) )
Hiervoor strava voor hardlopen gebruikt, nu de cycling versie!
Door last van me knieen kan ik niet hardlopen en fietsen gaat super..!! (En is stukken leuker ook :). )

Re: Strava App vraag

Geplaatst: di 23 april 2013 15:20
door Erik-3579
Nee ik heb een Samsung Galaxy SII

Afbeelding

Re: Strava App vraag

Geplaatst: di 23 april 2013 15:33
door Deasha
Zou toch even kijken of je niet ergens strava toestemming kan/moet geven om de gps gegevens te kunnen/mogen gebruiken

Re: Strava App vraag

Geplaatst: di 23 april 2013 15:58
door Erik-3579
Hij doet het nu, gsm opnieuw opgestart en werkte toenet, hopelijk blijft hij het nu doen :D

Re: Strava App vraag

Geplaatst: di 08 maart 2016 19:02
door MEG
Het lukt me al een tijdje niet meer om mijn heathmap bij te werken. Als ik op bijwerken klik, blijft hij in de wachtrij staan.
Meerdere mensen dat probleem of is er iets mis bij mij?

Re: Strava App vraag

Geplaatst: di 08 maart 2016 19:34
door who cares
MEG schreef:Het lukt me al een tijdje niet meer om mijn heathmap bij te werken. Als ik op bijwerken klik, blijft hij in de wachtrij staan.
Meerdere mensen dat probleem of is er iets mis bij mij?
Geen probleem voor zover ik het kan zien . Gewoon op bijwerken geklikt : https://www.strava.com/athlete/heatmaps

Re: Strava App vraag

Geplaatst: wo 09 maart 2016 22:03
door MEG
who cares schreef:
MEG schreef:Het lukt me al een tijdje niet meer om mijn heathmap bij te werken. Als ik op bijwerken klik, blijft hij in de wachtrij staan.
Meerdere mensen dat probleem of is er iets mis bij mij?
Geen probleem voor zover ik het kan zien . Gewoon op bijwerken geklikt : https://www.strava.com/athlete/heatmaps
Dan ligt het dus aan mijn computer/programma of wat dan ook. Heeft strava ergens een helpdesk?

Re: Strava App vraag

Geplaatst: wo 09 maart 2016 22:59
door who cares
MEG schreef:
who cares schreef:
MEG schreef:Het lukt me al een tijdje niet meer om mijn heathmap bij te werken. Als ik op bijwerken klik, blijft hij in de wachtrij staan.
Meerdere mensen dat probleem of is er iets mis bij mij?
Geen probleem voor zover ik het kan zien . Gewoon op bijwerken geklikt : https://www.strava.com/athlete/heatmaps
Dan ligt het dus aan mijn computer/programma of wat dan ook. Heeft strava ergens een helpdesk?

email : support@strava.zendesk.com

https://support.strava.com/hc/en-us/requests/new