Strava App vraag

Alles over training, schemas, zones. Wat moet je wel en wat kan je beter niet eten.
Plaats reactie
Erik-3579
Kinderzitje
Berichten: 4
Lid geworden op: ma 22 april 2013 15:16
Fiets: Merida

Strava App vraag

Bericht door Erik-3579 » ma 22 april 2013 15:38

Ik heb de app strava cycling gedownload, en nu wil ik record a ride doen.
De tijd begint te lopen, maar de distance en AVG speed blijven op 0 staat? Location... staat er ook, dus net alsof hij geen signaal heeft, terwijl hij wel signaal heeft met bijvoorbeeld Google Maps.
Wat kan ik nu doen om dit probleem op te lossen?

Erik

Gebruikersavatar
Zeeuw
Aluminium Racefiets
Berichten: 811
Lid geworden op: vr 11 mei 2012 12:02
Fiets: BeOne Teamline/Cube
Locatie: Kapelle

Re: Strava

Bericht door Zeeuw » ma 22 april 2013 18:08

Ga fietsen...dan gaan de distance en AVG speed ook lopen :lol:

Erik-3579
Kinderzitje
Berichten: 4
Lid geworden op: ma 22 april 2013 15:16
Fiets: Merida

Re: Strava App vraag

Bericht door Erik-3579 » ma 22 april 2013 20:13

Dat heb ik allang geprobeerd ;-)

Gebruikersavatar
MrAnMo
Huis-, tuin- en keukenfiets
Berichten: 292
Lid geworden op: do 13 augustus 2009 20:52
Fiets: Stevens Aspin
Locatie: Den Haag
Contacteer:

Re: Strava App vraag

Bericht door MrAnMo » ma 22 april 2013 20:39

Is het een Iphone? Zo ja heb je in onder privacy - locatievoorziengen Strava toegang tot je gps gegeven? Strava moet daar met het schuifje aan staan.
Ik faal niet, het is hoogstens een manier waarop het ook niet werkt.

Deasha
Kinderzitje
Berichten: 8
Lid geworden op: do 04 oktober 2012 16:41

Re: Strava App vraag

Bericht door Deasha » di 23 april 2013 06:59

Vermoed ibderdaad dat het probleem het hierboven aangegeven pubtje betreft!
Toevallig het weekend zelf ook gehad! (Ben nieuw ja ;) )
Hiervoor strava voor hardlopen gebruikt, nu de cycling versie!
Door last van me knieen kan ik niet hardlopen en fietsen gaat super..!! (En is stukken leuker ook :). )

Erik-3579
Kinderzitje
Berichten: 4
Lid geworden op: ma 22 april 2013 15:16
Fiets: Merida

Re: Strava App vraag

Bericht door Erik-3579 » di 23 april 2013 15:20

Nee ik heb een Samsung Galaxy SII

Afbeelding

Deasha
Kinderzitje
Berichten: 8
Lid geworden op: do 04 oktober 2012 16:41

Re: Strava App vraag

Bericht door Deasha » di 23 april 2013 15:33

Zou toch even kijken of je niet ergens strava toestemming kan/moet geven om de gps gegevens te kunnen/mogen gebruiken

Erik-3579
Kinderzitje
Berichten: 4
Lid geworden op: ma 22 april 2013 15:16
Fiets: Merida

Re: Strava App vraag

Bericht door Erik-3579 » di 23 april 2013 15:58

Hij doet het nu, gsm opnieuw opgestart en werkte toenet, hopelijk blijft hij het nu doen :D

Gebruikersavatar
MEG
Moderator
Berichten: 13860
Lid geworden op: wo 24 mei 2006 20:52
Fiets: Red Bull Pro SL 300
CTWT-lid: Ja

Re: Strava App vraag

Bericht door MEG » di 08 maart 2016 19:02

Het lukt me al een tijdje niet meer om mijn heathmap bij te werken. Als ik op bijwerken klik, blijft hij in de wachtrij staan.
Meerdere mensen dat probleem of is er iets mis bij mij?

who cares
Prince of Spain
Berichten: 10429
Lid geworden op: za 27 mei 2006 06:07
Fiets: Ridley Noah Fast ESP
CTWT-lid: Ja

Re: Strava App vraag

Bericht door who cares » di 08 maart 2016 19:34

MEG schreef:Het lukt me al een tijdje niet meer om mijn heathmap bij te werken. Als ik op bijwerken klik, blijft hij in de wachtrij staan.
Meerdere mensen dat probleem of is er iets mis bij mij?
Geen probleem voor zover ik het kan zien . Gewoon op bijwerken geklikt : https://www.strava.com/athlete/heatmaps
It ain't what you do it's the way that you do it.

Afbeelding

Gebruikersavatar
MEG
Moderator
Berichten: 13860
Lid geworden op: wo 24 mei 2006 20:52
Fiets: Red Bull Pro SL 300
CTWT-lid: Ja

Re: Strava App vraag

Bericht door MEG » wo 09 maart 2016 22:03

who cares schreef:
MEG schreef:Het lukt me al een tijdje niet meer om mijn heathmap bij te werken. Als ik op bijwerken klik, blijft hij in de wachtrij staan.
Meerdere mensen dat probleem of is er iets mis bij mij?
Geen probleem voor zover ik het kan zien . Gewoon op bijwerken geklikt : https://www.strava.com/athlete/heatmaps
Dan ligt het dus aan mijn computer/programma of wat dan ook. Heeft strava ergens een helpdesk?

who cares
Prince of Spain
Berichten: 10429
Lid geworden op: za 27 mei 2006 06:07
Fiets: Ridley Noah Fast ESP
CTWT-lid: Ja

Re: Strava App vraag

Bericht door who cares » wo 09 maart 2016 22:59

MEG schreef:
who cares schreef:
MEG schreef:Het lukt me al een tijdje niet meer om mijn heathmap bij te werken. Als ik op bijwerken klik, blijft hij in de wachtrij staan.
Meerdere mensen dat probleem of is er iets mis bij mij?
Geen probleem voor zover ik het kan zien . Gewoon op bijwerken geklikt : https://www.strava.com/athlete/heatmaps
Dan ligt het dus aan mijn computer/programma of wat dan ook. Heeft strava ergens een helpdesk?

email : support@strava.zendesk.com

https://support.strava.com/hc/en-us/requests/new
It ain't what you do it's the way that you do it.

Afbeelding

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast