Only for Men Ride 2 Juli Rosmalen Gratis

Alles over toertochten en cyclo's. In binnen- en buitenland.
Plaats reactie
G.Nilsson
Kinderzitje
Berichten: 1
Lid geworden op: do 08 juni 2017 12:35

Only for Men Ride 2 Juli Rosmalen Gratis

Bericht door G.Nilsson » do 08 juni 2017 13:17

Only for Men organiseert in Rosmalen op zondag 2 juli de derde editie van de Only for Men Ride. Hoewel we gek zijn van vrouwen vinden we het ook wel eens leuk om zonder hen op de fiets te stappen. Mannen onder elkaar, geen opmerkingen over rondvliegend testosteron en deelnemers die wél begrijpen dat het gezellig is om samen, én met ex-wielerprof Johnny Hoogerland, een rondje te fietsen over fantastische wegen rondom Rosmalen. Kortom: deze tocht is alleen voor de fietsende man. Na afloop van de wielertocht is er genoeg te doen; het 'off the bike' programma bestaat onder andere uit een wielerquiz met mooie prijzen. Schrijf je nu in: https://www.onlyformen.nl/wielerevent/

Special Guest: Johnny Hoogerland
Als speciale gast is Johnny Hoogerland bij het event aanwezig. Deze renner van Team Roompot-Oranje peloton is natuurlijk bekend van zijn successen in de Tour de France en zijn Nederlands Kampioenschap in 2013. Tijdens het fietsen kan je naast hem rijden, vragen stellen of zijn kuiten eens van dichtbij bewonderen.

Programma
09:00 uur: Ontvangst deelnemers op de parkeerplaats Only for Men in Rosmalen
09:30 uur: Opening en welkomstpraatje door ex-wielerprof Johnny Hoogerland
10:15 uur: Vertrek peloton
12:30 uur: Terugkomst renners bij winkel
12:45 uur: Rennerslunch en ‘off the bike’ programma
13:30 uur: Afsluiting en borrel

Mannen voor Mannen Stichting
De Only for Men Ride is niet alleen voor de gezelligheid, maar draagt ook bij aan het goede doel. Only for Men zet zich middels de Mannen voor Mannen Stichting in voor het goede doel omdat er ruim 10.000 mannen per jaar prostaatkanker krijgen. Dit zijn er 10.000 teveel. Uiteindelijk overlijden er ruim 2.500 mannen aan deze ziekte. Daarom heeft Only for Men de Mannen voor Mannen Stichting in het leven geroepen om ons hiervoor hard te maken! Want Only for Men is voor álle mannen van Nederland. We gaan geld inzamelen voor het KWF om onderzoeken te steunen, extra voorlichtingen te geven en patiënten te ondersteunen. Ook de Only for Men Ride koppelen we aan deze stichting. Voorafgaand aan de wielertocht kun je bij Only for Men in Rosmalen een Mannen voor Mannen wielershirt aanschaffen. De opbrengsten hiervan worden volledig gedoneerd aan de Mannen voor Mannen Stichting. En hoe mooi zou het zijn als we allemaal in hetzelfde wielershirt de tocht afleggen?!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast