LCMT CYCLO (25 - 27 mei 2017)

Alles over toertochten en cyclo's. In binnen- en buitenland.
Plaats reactie
kurtibici
Kinderzitje
Berichten: 9
Lid geworden op: ma 05 januari 2015 20:43
Fiets: Colnago & Rotwild
Contacteer:

LCMT CYCLO (25 - 27 mei 2017)

Bericht door kurtibici » za 10 december 2016 19:07

Omdat het misschien goed is om weten, want de inschrijvingen lopen er al op hun eind: 17-tal plaatsen nog beschikbaar voor de koersfiets-versie van de LCMT (25 - 27 mei '17). En voor de MTB-driedaagse die één dag later start en dus 2 dagen parallel wordt georganiseerd is de kaap van de 300 al gerond en spreken we van 'nog enkele' deelnamebewijzen beschikbaar. Je kunt ook beide combineren tot 4 dagen op die manier. Zelfs met triathlon-extra's voor de meest polyvalenten. Voor dit format ook in zelfde grootte-orde nog telkens een 20-tal plaatsen in te nemen. In totaal zullen 500 fietsfanaten aan de start mogen komen van de Luxembourg Cycling & Mountainbike Tour met start en finish, dagelijks in Houffalize. Je kiest zelf MET of ZONDER hotelarrangement (Hotel Vayamundo). De etappes spreken voor zich op http://www.lcmt.be (knappe nieuwe website en klik ook gelijk door naar FACEBOOK).
Dagelijks kiezen uit volle afstand (XL genoemd en op de weg is dat tussen 140 à 185 km) of 'large' (in feite tussenafstand) of 'medium' (ca. 75 km/dag). Verschil met de MTB, die ook officiële wedstrijdtour-optie biedt: in de CYCLO-Tour is er tijdregistratie voor het gouden, zilveren of bronzen brevet (gemiddelde snelheid resp. 28 - 26 - 24 km/u over de hele LCMT).
Nog één iets over LCMT-COMBI en/of TRIATHLON: op dag 1 en 3 de koersfiets, op dag 2 en 4 de mountainbike-etappe rijden. Nu ook triatleten de weg gevonden hebben (combi + lopen en zwemmen!) wordt het helemaal een fietsfestijn voor allen. Maar zoals gezegd: snel zijn want in totaal dus nog maar 60 tickets voor het hele evenement beschikbaar op 10 december oftewel 165 dagen voor de start :oke:

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten